Contact opnemen

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kunt contacteren.
Mocht je vragen hebben over het een of ander dan kun je ons bereiken middels de volgende gegevens:

Bedrijfsgegevens

HAKATA Shopping h.o.d.n. Woonspectrum.nl
Mail: info@woonspectrum.nl
Ons vestigingsadres:
Ds. Germswei 97
9104DN DAMWALD
KVK: 73687847
BTW: NL859628802B01

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@woonspectrum.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is geen probleem. Stuur ons een mail: info@woonspectrum.nl en wij sturen je een mail terug met instructies. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op: info@woonspectrum.nl. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Levertijd en bezorging

Levertijd

Wij doen uiteraard ons best jouw bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren.

Op elke productpagina staat een indicatie van de levertijd. Nadat wij je bestelling hebben ontvangen houden we je per mail op de hoogte over de voortgang van jouw bestelling. Mochten wij om wat voor reden dan ook de aangegeven levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bezorgen

De levering verloopt in de meeste gevallen via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden nadat wij de bestelling hebben verzonden.
Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Wel ontvang je een verzendmail met track & trace gegevens zodat je de zending online kunt volgen.

Heb je per ongeluk een verkeerd adres opgegeven of kun je op moment van levering niet aanwezig zijn neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op info@woonspectrum.nl dan proberen wij de zending nog te wijzigen.

Garantie en klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten zo snel mogelijk bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@woonspectrum.nl.

Betaalmethodes

Je kunt jouw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

- Overboeking
- PayPal
- iDEAL
- Creditcards: 
Visa
MasterCard
Maestro
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.